Selasa, 15 Mac 2011

Sesuatu yang pelik malam ini.

BORING! Wah! Jarang-jarang yong rasa perasaan macam ni. Tah kenapa malam ni rasa boring sangat. Nak online pon xde mood.so tonite just biarkan adik yong je guna laptop tu. Yong nak lepak depan tv sambil nganga. Hahhaah

Eh boring la. Kat astro citer apa yg best ek? Yong dok tekan2 je tak kuar chanel. Siyes buta astro. Sian gila.terpaksa la mintak tlg adik sepupu yg umur 6 tahun tlg tekan chanel mana yang ada. Dia sekali tekan je haa terus kuar cerita. :p malu weh hahaha.

Now yong tgh tgk citer csi chanel 701. Oke kena ingt 701 nye chanel.. Esok kang lupa lagi. Dok tekan2 je tahu..
Sent from my BlackBerry® smartphone

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni lak bosan nak tengok tv sebab adik2 sebok nak tengok cite korea (vcd) huhu

Salmia berkata...

mia pun buta astrok hahaha

niDa berkata...

dasat gak yong samapi lupe channel... layan movoe la yong.. kadang2 cte best.. kdang2 ulang2.. ye la astrokk...

munna berkata...

kak munna mmg suka layan CSI... tiga2 series wajib tgk tiap2 minggu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...