Rabu, 16 Mac 2011

:: Selamat Hari Lahir Tok! Love you much ::

Salam.Selamat Pagi semua :)

hari ni hari lahir tok yong..tahun lepas yan ke72 tahun..tapi tahun ni yang ke 72 tahun jugak..aiyak! cane tuh?
tadi tok btau yong tahun yang ada dalam ic tok tu salah.sebab masa buat ic dulu surat beranak tok hilang masa perang jepun dulu. so dorang main hentam je tulis tahun tu..tersilap la tahun..patot tulis tarikh lahir tahun 1939.tapi kat ic tuis 1938.. hehhe

so ingat ke nak wish "selamat hari lahir tok yang ke 73!!" sekali kena wish "selamat hari lahir tok yang ke 72 sekali lagi" hehehhe

oke.nak kasi hadiah apa ek kat tok?yang penting bukan hadiah yang tok nak kan? perhatian and kasih sayang yang kena kasi :) so jom today kita makan besar!!! *errr makan je keje yong :p


korang ada nak wish apa-apa kat tok yong?

7 ulasan:

Wani berkata...

wahhh , cucu atok . heheh
btw , selamat hari lahir juga kat atok , haha ! :))

ardinihumaira berkata...

epi bday untuk atok yong ;)

Mr feckry berkata...

73!...uish..sampaikan salam gua

AngahSayang2314 berkata...

angah wish kan selamat ulang tahun tuk tok yong yer... masih ada lagi atok yong kan??kira senang cita sihat la... mudah2an atok yong di beri kesihatan yg sihat walafiat

niDa berkata...

hepi beday tok...
semoga hari-hari tok lepas ni gembira-gembira je...

senyum2 je ok tok... hehehe

munna berkata...

happy birthday buat tok yong... org2 dulu mmg banyak yg tak betul tarikh lahir diaorg kan.. main belasah je...

::Budak Degil:: berkata...

wah..pjg umo tok yong kan..kim slm ke die ye..selamat hari lahir.. :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...