Khamis, 10 Mac 2011

:: pakai Shawl dengan aksesori baru MORE cute..ye dak?? ::

ngee..barangan baru lagi ni..adeh! x puas lagi promote..hehehe..mai tengok sat apa yang ada atas kepala ni..eh! kepala siapa ni ek? yang pasti bukan kepala yong ler..heee oke jangan tengok kepala..tengok ler apa yang ada atas kepala tu..nice ke tak? haa nice kan? ni mende baru kat Alinac Shoppe jugak~ yang penting ianya juga antara milik yong skarang..apa yang baru semua yong rembat jugak..hahah Harus try jugak oke..baru style~ :p


so yang ni antara yang cantik di mata yong.. ada 3 color je yang datang..so siapa cepat dia dapat oke~ semua barangan murah-murah aja & so cute~ sapa nak cute? meh try satu~


ada 4 code pilihan sekarang.. mende alah ni pakai ngan shawl.. nanti yong tunjuk gambar yang yong punya ek~ 






oke..jika ada yang berminat sila klik here :)

2 ulasan:

Salmia berkata...

cantik!

mia x p kot gath 26 mac tu.. sbtu tu kena keja la yong.. huu...

niDa berkata...

erk.. lawa ke yong.. x mcm serabut ke nnt..huhuhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...