Jumaat, 4 Mac 2011

::new hair band and shawl clip::



psst..haluuu..ada orang x tengah baca my blog? korang da makan ke blom ya? yong xda selera la nak makan malam ni. mulut sakit xleh nak buka luas2..huu :(



yong da siap nak keluar p rumah abah malam ni.pastu nak ke sp town :) jalan-jalan ngan abe halim n abg sepupu yong. see my hair band yg kaler biru tu..and flower shawl clip.cantik tak? itu new item yang bakal yong upload untuk alinac shoppe tau :) so korang dapat tengok la dulu before pembeli alinac shoppe dapat tengok hahah :)



haa accessories box semalam yong tunjuk tu if ada sesiapa berminat please inform ya. ada warna brown n pink :) cantik kan?



oke nanti update lagi. tata!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

akak angkat tangan..................

macamana dgn wajahmu sayang?

Amirrah Zawani berkata...

tgh makan nasi lemak.. hehe!!
wahh dah jual shawl clip pulakk.. :D

::Budak Degil:: berkata...

einn dah makan ptg td...hehe..
ni gara2 muka bgkak la yong tak leh bukak mulut besar2 eh...makan straw jelah yong...huhu

amboi...die dah rasmikan dulu dah barang2 tu eh...hehe

Tanpa Nama berkata...

cute lahhh....

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...