Jumaat, 4 Mac 2011

::new hair band and shawl clip::



psst..haluuu..ada orang x tengah baca my blog? korang da makan ke blom ya? yong xda selera la nak makan malam ni. mulut sakit xleh nak buka luas2..huu :(



yong da siap nak keluar p rumah abah malam ni.pastu nak ke sp town :) jalan-jalan ngan abe halim n abg sepupu yong. see my hair band yg kaler biru tu..and flower shawl clip.cantik tak? itu new item yang bakal yong upload untuk alinac shoppe tau :) so korang dapat tengok la dulu before pembeli alinac shoppe dapat tengok hahah :)



haa accessories box semalam yong tunjuk tu if ada sesiapa berminat please inform ya. ada warna brown n pink :) cantik kan?



oke nanti update lagi. tata!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

akak angkat tangan..................

macamana dgn wajahmu sayang?

Amirrah Zawani berkata...

tgh makan nasi lemak.. hehe!!
wahh dah jual shawl clip pulakk.. :D

::Budak Degil:: berkata...

einn dah makan ptg td...hehe..
ni gara2 muka bgkak la yong tak leh bukak mulut besar2 eh...makan straw jelah yong...huhu

amboi...die dah rasmikan dulu dah barang2 tu eh...hehe

deAnza-wAnda berkata...

cute lahhh....

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...