Rabu, 9 Mac 2011

:: musim Demam dah ::

haish..bila la muka & bibir yong nak kembali pada asal :( rindu pada wajah lama..hehehhe wajah sekarang ni nak tengok pon segan..comot jerk..bibir hudus..macam luka sana sini..teruk sangat..malu nak kuar rumah *tapi keluar jugak!



ini gambar berapa minggu lepas..bibir berkilat lagi..now? xde nyer nak kilat2..penuh luka je skarang..nak makan pon susah..tapi makan banyak jugak..sumbat jugak makanan dalam mulut walaupon mulut xleh bukak luas-luas..dasar kuat makan..harus gagah oke! hahaha


sekarang ni asal petang je mesti hujan je kat sini..sian abe halim da demam lagi sekali..esok dia kena kerja di penang pulak..dah le xtahu jalan..cane la dia nak p esok..hope esok dia sembuh dan hari da x hujan..now masih hujan lebat..kalo tido ni mesit best ni..so yong decide nak tido awal malam ni..nak tenangkan fikiran sebab yong pon da demam sekali..huuu..hidung meleleh je haa..dah ler bersin banyak kali..tu semua tanda2 da datang...jangan masuk team batuk sudah..kang xleh nak buat kerja. T__T


hope semua akan baik2 jerk esok.. doakan bibir yong cepat sembuh..nak makan banyak2 lagikkkkk!

9 ulasan:

yatie Awang berkata...

InsyaAllah...makan ubat nanti sembuh...akak pun baru baik demam ni..huhu

::Budak Degil:: berkata...

sabar ye yong..xlame lagi baik la..ha lah,mmg musim demam pn skng..wa..kat sane ujan sedap la tido eh..kt s.alam ni sat2 pagi nanti baru ujan agaknye..tang tu yang letih tu, nak mandi pnye la sejuk,..huhu..

Uchi kay-f @hmad berkata...

moge cepat2 sembuh bibir yong tu iyer..

ardinihumaira berkata...

yong.. moga cepat sembuh tau, amin...

en_me berkata...

jeliterrnyerr akak tewww.. ehehe, salamm

Salmia berkata...

Jangan main hujan!

:)

Redbloodsnow berkata...

a'ah skrg mmg musim demam yunk. zie aje dh brape kali demam dlm bulan nih :(

semoga cepat sembuh, yong ^_^

kakchik@ella berkata...

moga yong cepat sembuh eh.

Fieza79 berkata...

cute je die..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...