Selasa, 1 Mac 2011

Update | Mistine BB Wonder Cream Make up Base Foundation Rm25 sahaja ::

hari ni yong nak promosikan BB cream From Mistine..semua orang da tahu kebaikan BB cream kan? so x perlu la yong nak terangkan lagi ttg produk ni.sbb sebelum ni pon da da banyak bebel..hehhehe kalo nak tahu jugak penerangan nya..korang bole baca disini oke :)



 untuk kali ni..harga BB cream ni da turun menjadi rm30 jerk..untuk promosi kali ni je tau :) next time x dapat da la harga macam ni...




jika ada yang berminat..bole la isi form di alinac shoppe.. dan untuk lihat promosi hebat yang lain..just click here!




happy-happy ya~ 

3 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

ok x yong bb cream nih...

Amoi MiyaSya berkata...

woahh ! bb cream ! teringin nak guna XD

+ HuDa KaMal + berkata...

salam, i wanna buy this. masih available lg tk?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...