Jumaat, 18 Mac 2011

:: Miraa ni anak sapa??? Bapak dia meh kutip dia sat ::

adoi anak sapa sesat nih! ala jangan la kuang ajar sangat.mai x bagi salam dok maki-maki orang tak best ah! oke xnak cakap banyak..yong memang pasang shoutmix kat blog yong untuk saja-saja je yer..kadang-kadang je nengok shoutmix tu pon..nak reply lambat sket la..tu pon kalo rajin..tapi selalu xde reply kat shoutbox korang pon..selalu akan komen entri jerk..


isk..maaf la kalo yong kuang ajar jugak yer..tapi mintak sangat la BAPAK kepada budak ni..sila la kutip anak dia balik..mai blog orang dok jadi lalat ja buat apa..tak dak pehdah langsung..kasi nyampah lagi ada.


dah la..nak wat keje sket..korang cer tengok printscreen bawah ni..ke korang dapat jugak macam ni??


18 ulasan:

Rara Farah berkata...

gila! takkan hari-hari keje nak ngadap chatbox je...hahahaha...ape daa dye tuh.

niDa berkata...

apehal tu... x cukup zat ke? x cukup umo ke? dah besar sgt ke nk mencarut-carut ni..

bagi je sedas yong.. lempang2..

cik fza berkata...

xphm betul lar..
ingt 24/7 kot duk tgok chatbox tu..
aiyok..

Cik Moon berkata...

erkkk sampai camtu skali??? ish..ish..xpatut..xpatut.. nape nak marah2 klu org xreply..

Salmia berkata...

dia ingat chatbox tu mcm chatroom kot.. msti ada mod nk reply n layan dia. p la chatting kt tmpat len!

marish sha berkata...

dasyat betul org mcm ni ,
takutnya , seb baek takde shoutbox

b a m b a m ' s berkata...

hahahahhha..bajet tuh YM ker aper??kekkekeke..

Penggali (OM) berkata...

dia igt tu ym kot, hoho

munna berkata...

anak sapalah tu... hiskk macam2 budak2 ni... kak munna pun jrg balas kat s/box tu... cuma klu ada masa nak bw terus klik kat sana utk balas jejak rakan2 yg dah dtg tapi tak komen

ardinihumaira berkata...

lempang kang mira tu!

toyolkiut berkata...

sesekali mabuk kot..
hehe..
TK xpnh dpt la pula msj2 mcm tu, klau ada, delete je..
mesej spam kot, ban je..

Zaza berkata...

dia igt keja nak tgk shoutbox ker..zaza dulu pon bila on9 jer tgk..

nadia ar-rumaisha berkata...

aper laaa budak tu...serius bg nadia, chatbox tu menyenangkan mereka utk bertukar link dgn yg laen...

tomatokering :) berkata...

haiyo ! macam sengal je org ni..

::Budak Degil:: berkata...

ini kes blogger baru yg mngejar trafik la ni...ish2...budak ni nak je aku lempang2..ahaha

AnisZahra berkata...

Mungkin dia kurang kasih sayang. HAHA

Niza Romli berkata...

MasyaAllah.
Budak2 sekarang..ish3..pompuan laktu. tak malu ke ckp camtu!

Gen Fujita berkata...

Ala Mira ni, tak tinggal link bagaimana mahu dilawati balik. Betul tak Mira? Ha ha ha... Troll, troll.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...