Ahad, 27 Mac 2011

:: Majlis Suatemu Guru Waris Murid Tahun Enam ::

Disebabkan mummy tengah dalam pantang skg. So untuk majlis suatemu waris ni..muka yong ler kena ada. Terpaksa la jadi waris kejap.terpaksa bangun awal. Haish..

Paling teruk bila kereta yong rosak lagi. Tak bole start! *adeh..terkelu tak tahu nak cakap apa da.. Kenapa la nasibku malang sangat sekarang ni. Musibah datang satu persatu. Semoga hati ni cool macam se cool hujang pagi ni.

Kang balik kena p amik mak bidan. Pastu kena amik adik p tuisyen.. Penat rasanya. Bukan kenapa. Sebab kena p dua kali ikut jalan yang sama. Waaaaa. Banyak duit minyak yong kan? Kaki ni x ketar pulak dok main clucth dalam trafik jam. Dugaan :(

Oke. Saya cuba redha. Saya cubaa. Saya cubaa. Allah. Bantulah saya.

Now masih tunggu majlis mula. Tulis dalam jadual pkol 8 mula. Now da pkol brapa ni? Bosan oke..
Sent from my BlackBerry® smartphone

6 ulasan:

Sudir Suichi berkata...

wah..canggihnya blogging guna blekberi!!

Qaseh dalia adelia berkata...

sabar sis hehe

Myra Jay berkata...

Sabar ye.. :0 dugaan tu.. Semua tu akan lebih buat kita berdikari.. ;)


**Yong nak syer psl Maybank tu ok je boleh (sowi lmbt reply, baru online)

jeBateja berkata...

waka...waka...kira training lah tu...ahakz

ardinihumaira berkata...

tenet dni ngah gilak dni yong uhuuuu

ardinihumaira berkata...

yong.. older post yong ado problem.. semak balik tau :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...