Isnin, 7 Mac 2011

:: Lunch KFC ::

entri ni khas untuk kak ayu.yong nak jugak tunjuk yang yong pon dapat minum air krusher yang pudina pulak..haish..nikmat! hahahha..actually ini menu lunch semalam..yong baru kuar dari bank tabung haji..terus masuk kfc..ala bukan jauh pon.selang sebuah kedai je kot..alang2 lalu..terus masuk la jenguk menu apa yang ada..


 ini set yang baru tu..ada donut.not bad :) nyuum2..tapi ayam tu..asal besar nau?? ala x habis tau yong makan..


haa yang ni rasa macam baru kot..sebab sebelum ni x pernah pulak nampak..dessert corny bean nama nya..ada ice-cream vanilla, corn n bean..sedap juga..kalo nak buat sendiri kat rumah pon bole jerk..mudah sangat :)



actually ada lagi yang yong order..tapi yong tunjuk sket2 je la ek..kang nampak sangat la yong ni kuat makan hahhaha cover skeeeeet!



nota Alinac-ada air krusher baru..tapi not available la semalam.hampeh btoi :(

9 ulasan:

Salmia berkata...

penah try gak pudina tu. memang segar je rasa kan..

yg baru -yogurt blueberry blast tu pun sodap yong~

Amirrah Zawani berkata...

suka crusher strawberry banana...
tak penah try lagi dessert corny bean tuu.. nti nk try lah :)

AngahSayang2314 berkata...

yong terliur la... teringin nak try..sedap ker???????

kakchik@ella berkata...

donut tu tak penah cubalah. sedap ke?

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

hehe
br g tadi kfc kangaq
tp oder fiesta combo ngan snack box ja..teringin plak krusher yogurt td..tp xdan bli..hehe

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

hehe
br g tadi kfc kangaq
tp oder fiesta combo ngan snack box ja..teringin plak krusher yogurt td..tp xdan bli..hehe

::Budak Degil:: berkata...

wah...da lame tak makan kfc...krusher pn dah ade flavor pudina lah.. :)

ardinihumaira berkata...

alaaa dni terliur la yong :D

deAnza-wAnda berkata...

krusher tuh memang terbaikk...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...