Isnin, 21 Mac 2011

:: hot chocolate percuma ::

oke tak tahu siapa yang bagi..minggu lepas yong dapat sepeket hot cokelat yang kena bancuh sendiri~rasanya dulu yong ada apply untuk dapat barang free...tapi da lupa la apply kat mana..



ini la rupa dia :) kebetulan masa dapat tu time dahaga..terus p buat air cokelat :) rasa dia? nyum2 la jugak hehhe..




ada sesiapa pernah dapat macam yong tak?

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

uwaaa tak penah dapat. nak gak

tiefazatie berkata...

nak gak!nie apply kt onlybeauty nie kan2..hihi..

ifa xdpt pun....ifa dpt yg loreal punya je..hihi

::Budak Degil:: berkata...

wah..mesti rase mcm cadbury hot choc tu..aduh2..malam2 bute teringin la pulak..ish..

niDa berkata...

x penah pun yong... errr.. tggu sesape bg la ni..hihihihi

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...