Khamis, 24 Mac 2011

:: Cari cokelat bila stress ::

today yong agak tertekan..peh! tapi x nampak stress pon..nampak ok jerk..haha.yela..takkan nak tunjuk muka masam je kan?kang kedut muka tu baru tahu..sabar jela..so disebabkan sekarang ni musim stress makan ubat dia ialah tido dan makan cokelat..baru-baru ni yong p Tesco..and beli cokelat ni..ada free pulak tu..tu yang tanpa berfikir panjang terus amik dua~ hehe


agak-agak macam stress giler tu yong amik cokelat kunyah banyak2 mcm makan nasi pastu terus baring kat katil and ZZZzzzZZZ..x kira la siang ke malam ker? haku stress ko tahu tak? :p

then semalam p Tesco..yong beli yang ini pulak


yong suka dark cokelat..if sesiapa nak belanja yong cokelat.please beli yang dark ek~ huuu bole x?


korang suka cokelat apa??

5 ulasan:

nur anis berkata...

saya kurang minat coklat..tapi kalau yang bar tu, selalu suka bagi dia cair and lembik sikit..baru sedap nak makan..heee..

ardinihumaira berkata...

dni suka boost hehe...

Salmia berkata...

nini cokelat celup! celup! celup!
hahahaha

alinac lover berkata...

anis-oh kalo gitu beli choc cair lg best makan hehhe

dni-yong nk try nnti

mia-hehe.jom celup2~

niDa berkata...

x pahit ke yong dark coklat tu...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...