Jumaat, 25 Mac 2011

:: ada jugak Blogger sudi singgah ke rumah yong.tapi siapa?? ::

siapa lagi kalo bukan Salmia hehehe~ ngee~ thanks mia kerana sudi datang ke rumah yong...

kelmarin kan yong ada keluar lunch dengan mia..so sebab hujan and yong kena p amik mak bidan.so yong ajak ler mia datang kerumah yong.pastu yong bole le anta mia semula untuk amik motor nyer..

dah alang-alang datang rumah..bole le tengok adik Qadir yong hehehe :) & sempat jugak ler kenal-kenal dengan family yong.. abe halim bole pulak cakap "eh yong..sejak bila ang ada kawan?" peh! kuang ajaq btoi punya soalan..nampak sangat yong kureng kawan kat sini hahaha


mia & yong :) kami geng skg..nak join? hahaha

yong & adik Qadir..ni kalo x btau adik, orang cakap anak la nih kan?

so after this.sapa nak singgah rumah yong? sila...sila... yong suka kawan-kawan datang rumah.tapi ramai ke kawan tu yong oi? hahahah

6 ulasan:

Kancilbiru berkata...

wahh akak pun seronok tau sebab dah ada blogger kat sp..pasni boleh jumpa ya..:)

ardinihumaira berkata...

nak g umah yong jugak. tdo ngan yong.. e eh... ;p larikssssss

Salmia berkata...

huhuhu..rindu plak ngn adik qadir tu :)


@k.niza: nnt balik sp roger2 keh!

alinac lover berkata...

@kb-yay~ nnti leh la jmpa2~

@dni-meh ler jmput mai rumah

@mia-jgn lupa mai lg tau pasni..hehe suka!!!

munna berkata...

kalau dekat kak munna pun naak pergi rumah yong... tapi jauh benor di utara

niDa berkata...

aik? ade anak dah? hhihihi

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...