Khamis, 31 Mac 2011

CADBURY | buat stock cokelat dalam bilik ::

syyhhh..jangan btau sesiapa..dalam bilik yong ada beberapa stock cokelat cadbury aww..semua jenis sodap2 belaka..dah la besar-besar..hihihi..jangan mintak ek..xleh share! hahahah kedekut :p

yang aritu punya da hampir habis..so yong p tesco..err TESCO lagi???mmg hantu Tesco ah yong ni ek? oke sambung cerita..dah alang-alang p Tesco..harus le p skodeng tempat cokelat..peh! cokelat bar tengah murah ah..tengok gambar kat bawah ni..cokelat bar ni ada inti tau..rasa dia? adeh...adeh...sedappppppppppnyer....


seee..ada inti lembut dan kacang hazel..hehehe..dari batuk sket2..terus makin sakan sebab makan cokelat dengan kacang.


yang bawah ni pulak yong beli sebab dalam dia ada inti jugak..then mudah sket nak makan..bukak je plastik terus ngap! pastu kalo nak drive kena jugak makan..amik segenggam pastu simpan dalam poket..hehehhe
dah try ke cokelat ni semua? ala siyes best awww~ x rugi makan..nyum..nyum..nyum...

6 ulasan:

Izan Ishak berkata...

sedapnya yong. pepagi dah digoda ngan coklat2 ni semua!

Miza Yusof berkata...

miza pun suka cadbury :) suka chocolate bar lagi berbanding choclairs :)

Salmia berkata...

terliur tgk coklat.. lama gak tak makan cadbury bar~

munna berkata...

kak munna klu coklat bar mmg suka yg cadbury je..

::Budak Degil:: berkata...

yong boleh jd duta TESCO n coklat dah ni..haha

niDa berkata...

daaahhhh gegege... ci=oklat mmg sedap kot yong. sume pempuan suka..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...