Khamis, 17 Mac 2011

:: ada sesiapa jual inner cotton murah? ::

salam semua..yong nak mintak tolong korang sket ni..if korang tahu atau ada jual inner cotton yang murah bole tak inform pada yong..yong kalo bole nak beli dalam 10 helai gitu..

untuk kegunaan sendiri..sebab yang ada sekarang ni da lama.. :) *padahal dapat shawl baru..inner nak ler yang baru jugak.hehheheh

oke,,tu jerk..if sesiapa dapat membantu..harap tolong la yer

12 ulasan:

♥yaya suka embun♥ berkata...

http://raflessiacollection.blogspot.com/
try tgk sini yong..


FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI? KLIK SINI

YAYA ASAL MANA? : KLIK SINI

NAK LAJUKAN FACEBOOK : KLIK SINI

Amoi MiyaSya berkata...

wahh ! 10 helai tu , gila la kak , kat jalan tar byk la XD

Amoi MiyaSya berkata...

wahh ! 10 helai tu , gila la kak , kat jalan tar byk la XD

Amoi MiyaSya berkata...

10 helai kak ? byk tuh ! hah , jalan tar byk la XD

niDa berkata...

murah tu brape yong.. kalau kt sini bole dapat rm5 satu. beli byk xtau la leh dpt brape.. hihihi

Miss Raidah mr.LKB berkata...

hai..

pg jalan tar lar kak...
=)
beli borong...
=)

pyqah87 berkata...

kat anggun zara ada byk inner... =))

ardinihumaira berkata...

dni pon tercari2 gak inner ni yong :)

Nor Idayu Abd Rahman berkata...

Boleh tgk cini dear... RM5 sehelai...

http://nibufanda.blogspot.com/

::Budak Degil:: berkata...

rm10 standart harge yong..paling murah rm5 ade kat jalan tar tu tp saiz s,kecik sgt..kepala pon skt kalo pakai..

Emy Ellyna E-Shoppe berkata...

Salam.. dear, akak pun ada jual inner cotton. murah2 je.. jemput singgah ye:)
http://emyellynae-shoppe.blogspot.com

dla berkata...

salam sume...

kepada sesape yg berminat nk borong inner cotton {without awning}, kain swiss cotton & brooch glamer,sile la view blog dla here http://testatelissia.blogspot.com/ ... :)

♥ teStateLiSSia ♥

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...