Khamis, 10 Februari 2011

:: Yong SAYANG dua-dua akak ni ::



nampak x ada dua orang blogger tu dok komen entri yong..haaa antara yang terawal tu tau yang komen..
MEMANG yong SAYANGGGGGGGG giler kat dua orang akak ni..selalu bagi kata-kata nasihat dan semangat untuk yong..*haa mula la nak nangis..


so entri ni entri KASIH SAYANG la kiranya..hehhe sebab yong nak btau semua yong sayang kat akak dua-dua ni tau..tah bila la dapat jumpa dorang T__T


kepada yang x kenal akak berdua ni..meh yong nak kenalkan kepada korang yer..


1) Kakchik@Ella




seorang yang sangat NICE, CARING, lawa, suka bagi kata-kata semangat..sangat menyayangi orang-orang disekelilingnya dan sebagainya.


ccupation: Anak, Ibu dan 'Jaga Boss' heheh :) so nak kenal beliau? klik je gambar yer.


2) Kak Ayu @ Citarasa Rinduan




akak ni pula bernama Kak ayu..seorang yang kuat semangat, suka bagi kata-kata dorongan dan nasihat juga tu..mempunya suara yang sangat cumil..sekali dengar rasa kelu lidah nak berbicara..hehe :) beliau mempunyai kedai makan tau..area johor..nak tahu kat mana? jom terjah ke blog beliau dengan klik gambar diatas :)


oke tu jerk catatan hati buat masa sekarang...puas hati entri ni dok peram la x buat-buat..semoga korang dapat kenal-kenal dengan mereka jugak ya :) siyes x rugi..




Nota ALinac-yong je sayang mereka..mereka sayang yong ke idak yer..hihi

10 ulasan:

FaraCuna berkata...

wah...ade entri khas ntok mereke :P

kakchik@ella berkata...

OMG .. i'm so touch. tq yong. syg yong jugak. nak nangis .. pinjam bahu yong .. sob .. sob.

niDa berkata...

hihihi.. comel je yong ni.. Ok! nak terjah diorang..

Uchi kay-f @hmad berkata...

oh kak ayu ddk Jb iyer...ngeh ngeh..

Yong,awk ok ke ni?

Citarasa Rinduan berkata...

YONG..

yong...............subhanallah..besarnya ~kami~ pada kamu..
kak ikhlas bersahabat dengan sesiapa jua..

ingat yer sayang..sesungguhnya apa jua yang berlaku pada kamu...kami akan tetap menyokong kamu..

all the best yong,...

munna berkata...

kak munna pun sayangkan dua-dua ...

jeBateja berkata...

Kak Ayu tu sore dia best erk....erk...ahakz....

ardinihumaira berkata...

:)
Alhamdulillah... kita rasa dihargai, kan yong...

Redbloodsnow berkata...

best kan bile ade kwn bloggers gitu :)

azzey berkata...

akak pon selalu komen kat blog diaorang ni.:)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...