Selasa, 22 Februari 2011

:: yong dapat masuk segmen maa!!! jom la tengok !!! ::

aiseh..tak dapat la nak copy gambar untuk tunjuk kat korang..korang kena terjah beliau dulu baru dapat tahu siapakah adik manis tersebut..




beliau ni merupakan blogger dari Sungai Petani jugak tau..yong baru jerk kenal beliau di Sahabat Blogger baru-baru ni..ehem..biasalah..pergi group tu nak cari kawan baru..memang syok ah kan tiba-tiba dapat tahu dok sini juga..takpe.nanti yong kumpul geng, yong buat gathering! ke x? hahahha oke perasan sapa la nak datang nanti..




oke.malas nak cakap banyak! korang sila terjah blog beliau dengan hanya click here.






Nota Alinac: today yong p Penang..p kastam untuk amik saree tapi tak dapat.then p jalan-jalan dengan tok yong.sweet tak bawak tok p jalan-jalan.cucu mithali :) first time dapat makan ayam penyet! sedap lah..huuuu nangis!

7 ulasan:

alexa yussida berkata...

mmg mithali!!kim salam kat tok ye yong:) bertuahnya laa tok yong tuh..hee

Amirrah Zawani berkata...

wahh jalan2 dgn tok.. hehe!!
penah makan ayam penyet.. tp pedas sgt =_=

Citarasa Rinduan berkata...

yong..
ewah..sari dah sampai no.....?

kak ayu tag.segeman dan GA hold dulu..GEGAR blog anda belum sattle

deAnza-wAnda berkata...

nnti mai umpa wand apulak naa...huhu..

ardinihumaira berkata...

wahh betsnye. tahniah yong!

;)


p/s: nanti bawak dni lak jalan2 hehe

miszlullaby berkata...

Awat pi amek saree jauh benor? Hehehe..ML dulu penah la dengan mak ML& pak ngah ML..kitorang bawak sorang atok ni.Ml tak ingat pangkat die..Nyang ke,tok ke..tapi da tua la..time tu,pak ngah ML drive. time tengah atas jalan raya tu,tetibe pintu kereta belah atok tu terbukak.Kitorang cuak gile.sebab kereta tengah laju.nasib la atok tu cool,selambe je tarik pintu kereta tu tutup balik.Kekekeke...selamat atok tak tercampak.=P

TINA berkata...

tq ya yong..hihih..sangat2 terharu..yong nk wat gathering ka??tina setuju..teringin jugak nk jumpa kawn2 baru n yong..kita gegar sp..hahaha

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...