Selasa, 22 Februari 2011

:: Bangalore Silk Sarees | Promosi tamat hari ni::

Sticky post!!!


Perhatian ya! yong just nak update sket pasal saree ni..Today ialah hari terakhir promosi saree berharga Rm150 ya..SERIUS nih! pasni anda takkan dapat da dengan harga yang macam ni.so if ada sesiapa nak beli and bayar today..anda akan dapat la harga ni..if x, Esok tengok la harga berapa ya :)


ada beberapa yang da x available..no 4, no 14 & no 15..yang lain masih available ya..sapa nak order meh email yong.. alinacshoppe@yahoo.com


















  • Panjang: 6 meter.
  • Boleh buat 2 tops / buat baju kurung / kebaya dan sehelai kain.
  • Kain lembut & tak panas
  • Kain tak pecah tak payah dry cleaning.
Harga Rm150 sahaja (include postage)




Promosi ini sehingga 22hb Feb 2011


 Sahaja..

5 ulasan:

~Am berkata...

nak book kaler plum! let me know if it's still available...my email amamamia82@gmail.com

ardinihumaira berkata...

comel2 belaka ;)

alinac lover berkata...

am-done! da email da yer

dni- thanks sayang :)

Redbloodsnow berkata...

WAHHH NICE! :)

Adzriel AB berkata...

pakai2 pakai kain saree raya nanti pun ok gak.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...