Selasa, 22 Februari 2011

:: W.A.N.T.E.D ::

ingat tak entri spek yong da senget gara-gara kena langgar ngan dak kecik? kalo x baca lagi bole baca kat sini ek.. so tadi yong snap muka budak wanted ni..hahhahha satu hari yong x bertegur and bergurau dengan dia..so tadi malam..dia datang pada yong and say "sorry".. terus terharu *but x lupa nak bebel-bebel sket..hahahha



nak buat cemana kan? mujur la budak kecik..kalo mak budak aku da mintak ganti da..hahhaha siyes sedey.but xnak la stress giler..cukup-cukup la apa yang da berlaku sekarang..kereta da berjaya dibawa pulang..thanks to tok because help yong..tok sangat memahami..and benci oke orang yang dok perli-perli haku! memang terus kena maki la kalo dok perli-perli macam tu..*siapa lagi kalo bukan abe halim! huh


sekian update untuk pagi ni..bila nak tido pon xtau..

8 ulasan:

kakchik@ella berkata...

rasa nak jadi dak kecik balik je yong. hihi ..

kakchik@ella berkata...

rasa nak jadi dak kecik balik je yong. hihi ..

ardinihumaira berkata...

ololoo comeynye :D

niDa berkata...

ni mesti snap lepas die ckp sorry ni... wat muke x bersalah je tu...

Nabiel berkata...

nie la bdknye?hehehe..
msti dia ckp sorry tuh dia bt muke ala2 comel gitu..ekekeke
trus xjdi nk mrh~

Redbloodsnow berkata...

hahaha...sengih je dia ek. wat muke tak bersalah je mcm..hikss :D

deAnza-wAnda berkata...

adehhh...budak comel lah... nak marah pon x sampai hati kannn....

::Budak Degil:: berkata...

oo..ni la budak yg langgar spek yong tu..,eh tarik idung sikit..huhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...