Isnin, 21 Februari 2011

:: ada sesiapa bercadang nak beli watermark? sini..sini nak tunjuk tempatnyer ::


eceh! sesi promote sedang dijalankan..kepada yang bercadang nak beli watermark..bole la klik here oke :) yang tentunya bukan yong la yang buat..yong mana reti weh~ ni akak white mommy yang buat.beliau blog desingner.if sesiapa nak upah buat template blog ker, badge ke or pape berkaitan blog.bole la roger beliau okeh?

di bawah ni antara hasil kerja beliau..yong antara customer awal beliau tau..jangan memain..hehehehe..

watermark ni yong pakai masa x buat dot com lagi..so gini ler rupa watermark yong..ada je gambar-gambar yang masih guna watermark ni..biarkan.malas nak tukar hehehhe

ha ni masa da pakai dot com ah..tentunya lebih lawa oke.bunga rose tu memang yong ah.nak rose je memanjang.. :)



ini watermark alinac shoppe..so if ada sesiapa nampak gambar pakai watermark ni memang yong and da geng la..samaada yong atau agent-agent nyer..hehe :) 

see..dengan adanya watermark ni kat gambar kita.bole dah nak menunjukkan trademark diri kita.orang nampak je watermark ni terus ingat "oh, ni yong punya watermark ni" da tentu-tentu la tu gambar @ hakmilik yong..so dapat la nak banteras orang copy gambar kita tanpa beritahu.ye dak?

jika ada yang berminat..sila la roger kak white mummy dengan hanya click here.

Nota Alinac-lawa je kan bila gambar ada watermark.dulu masa mula-mula beli, nak letak watermark pon tak reti..akak white mommy la ajar..heheh..kelakar bila ingat :)

6 ulasan:

munna berkata...

wah! cantik watermark bunga ros tu...

deAnza-wAnda berkata...

cantikk ah...bole cek pi rikki sat nih...

kay_are berkata...

water mark tu objek apekah? saye bute seni.. xtau.. huu

kay_are berkata...

ari tu ade wat pic untuk akak xtau akak dapat ke x.. kat cni =)

http://kazreal.blogspot.com/2011/02/ben-as-my-rat-lab.html

SyUhAdA berkata...

cntik watermark yong..
syu dah ada watermark..
guna yg tu dlu kot wat msa skang..~

ardinihumaira berkata...

dni duk berkira2 nak cari header baru ;)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...