Khamis, 24 Februari 2011

:: Sting | pernah minum tak air ni? ::



semalam masa beli roti ala donut besar kepala yang yong tunjuk tadi tu, yong ada juga beli air apple & air sting.dulu masa dok ipoh.selalu juga minum air ni.tu pon ada orang belanja..hehehe.selalu pulak tu..


masa nak amik air ni semalam, yong ada cakap kat abe halim.."air ni yong da pernah minum da dulu". abe tanya "bila yong minum?" yong jawab la.."ala masa dok ipoh dulu.ada kawan yong lelaki selalu belanja yong minum air ni, hari-hari dia belanja yong makan"  tamat perbualan pasal tu...


semalam beli air ni..today baru teringat nak minum hahahha..so masa nak minum tu..yong tanya la abe halim "kalo ada orang minat yong, abe marah tak?" dia jawab "TAK LAH". :p hahhaha bagus tak?


berbalik pada air STING ni.korang pernah rasa tak? ada beberapa perisa and warna..ada warna kuning & strawberry..rasanya warna kuning lagi best kot..rasa dia macam air livita jerk..hehe :) 


dulu kalo minum air ni..xleh tido malam yong..haa nak try?

3 ulasan:

~izan~ berkata...

hasben akak ada jugak minum time long distance drive kdg2 kalau ngantuk huhu...mcm energy drink jugak ni...

ardinihumaira berkata...

haaa nape jadi tak leh tdo yong... cam nak cari gak air ni :D

deAnza-wAnda berkata...

wanda mnum yang kuning tuh... memang x lena la yong oii...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...