Selasa, 15 Februari 2011

:: Shawl & Tudung Promotion ::



Salam Semua..today yong da mulakan satu lagi promosi baru tau..promosi kali ini ialah promosi Shawl dan Tudung..so.kepada sesiapa yang agak-agak nak shopping shawl dengan harga yang murah tu bole la jenguk-jenguk blogshop yong yer.


if sesiapa berminat nak beli shawl macam kat bawah ni..bole la click here oke!







dapatkan harga yang murah ketika promosi sedang berlangsung! 

tak lupa kepada ahli Alinac Shoppe..kumpulkan point anda untuk dapat merasai kegembiraan Shopping free di AlinacShoppe :)

3 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

wah
chanteq!
tapi tak leh pakai!
hehehe

ardinihumaira berkata...

lawanya...
meh3 beli :D

munna berkata...

kak munna tak pandai pakai shawl ni.. senang tudung instant je .. terus sarung kat kepala

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...