Jumaat, 18 Februari 2011

:: Shawl Corak Anggur ::

hari ni yong baru masukkan shawl terbaru dari Alinac Shope :)
namanya Shawl Corak Anggur..so kepada sesiapa nak beli..meh la tengok 15 color yang ada..15 color tu banyak ke sket ek? hehehe..

shawl ni cuma berharga Rm13 utk sehelai ya.belum termasuk pos.shawl ni jenis kain cotton.x perlu digosok.bole je terus lilit pakai dikepala..ni yong suka ni..yong sangat "rajin" tau bab-bab iron ni..err.berapa lama da yong xpernah pegang iron..hahaha..lama la jugak rasanya.

so kalo ada sesiapa nak beli..sila email pada  yong di alinacshoppe@yahoo.com dengan Subject: Shawl corak anggur..moh layan gambar dulu.

contoh salah seorang model gambar  :) 
simple but nice kan? xsabar yong nak pakai ni..hehehe




see? 15 color tau...nak warna apa yer?

7 ulasan:

AdiaLuze berkata...

Eh,eh..cutenye Yong...Design baru ni... Tak penah nampak lagi...mmmphh..Kalau nak beli, kena tanya Encik Abg dulu..Hehehe

munna berkata...

lawa jugak yong ye... tapi apakan daya kalau kak munna pakai shawl makin terserlah ketembamam muka kak munna ni...

Nabiel berkata...

wahhh~
tdg anggur~hehehe..
meh anggur sbijik yong!ekekeke

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Memang lawo dan unik. Nasib baik la I takde on line banking.

ardinihumaira berkata...

cantiknya...!
teruja dni tengok tau :D

Redbloodsnow berkata...

EK EHH...UNIKNYERRRRRRR :) BERKENAN TETIBA. LAMBAT NAU NK GAJI NIH AH..HAISHHHH

deAnza-wAnda berkata...

walawehhh...cantek neh...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...