Isnin, 7 Februari 2011

:: Random | ini luahan hati si Beautilicous ::

salam semua..hari ni x banyak kerja yang yong lakukan..rasa xbermaya la pulak..online kejap-kejap je..bisnes pon x jalan la today..semua entri today kebanyakkan entri re-post entri yang dulu-dulu punya..entri baru tunggu la nanti ada mood baru yong buat..so feedback yang yong dapat kebelakangan ini ialah



  • dapat ramai kawan baru 
  • dapat follower baru
  • dapat komen dari beberapa anon yang sangat BIJAK
  • dan sebagainya



actually rasa down la sket today..dan persoalan yang bermain di minda..kenapa kalo kita nak komen panjang kat blog orang tu dengan idea BIJAK kita, kita perlu jadi anon ya? x bole ke kita tunjuk je diri kita siapa..bole la nak kenal-kenal kan..nak juga yong tengok diri anda tu..sebab anda kata yong ni "ilmu x cukup di dada", so anda ni SURE la seorang yang bijak pandai ye dak..


serius yong mengaku! yong ni sangat lah x bijak..pelajaran belajar separuh jalan je..xde la macam kebanyakkan blogger yang sekarang ni semua berstatus pelajaran tinggi.kalo nak bandingkan dengan yong ni.memang jauh panggaag dari api la..jauhhhh sangat bezanya kita T_T ..




but its oke la kan..kita lupakan la kejap hal-hal macam tu.then nak btau la korang..beberapa hari ni yong dapat banyak kawan baru tau..siap add kat fb lagi yu..then ada pape hal yang dorang agak kurang faham tentang blog. yong bole la bantu sket-sket..ha tak lupa juga.yong da kenal pasti blog 2 orang adik sepupu yong..jaga-jaga la korang.kegiatan anda akan dipantau..hahaha..pastu kegiatan haramku disini pon akan terkantoi :p


oke la..nak p tengok tv ni..hope xde da anon yang sudi komen..walaupon komen anda sangat bernas dan jitu tapi sebab anda ANON...anda tetap ALIEN dihatiku..







off~

5 ulasan:

Rara Farah berkata...

jarang dapat anon yang baik..dah kire bertuah kak yong nie..hehe..chill saje kak yong..jangan stres

Citarasa Rinduan berkata...

yong
sampai lah nie..kak mmg tak bagi anon masuk bagi komen..bukan takut..sebab kak percaya anon dr kalangan kawan rapat gak...

TABAHKAN HATI ADIKKU

kakchik@ella berkata...

alahai yong .. pedulikan lah diaorg tu. diaorg tak kenal kita .. tetiba judge kita. biorkan je la.

niDa berkata...

wat bodo je yong.. masuk telinga kanan kuar telinga kiri..

BTW, saya blom add yong lg kt fb. hihihi...

ardinihumaira berkata...

takpe yong... yong disablekan anon bia takleh komen :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...