Khamis, 10 Februari 2011

:: Pencarian Ajen Contact Lens di Alinac Shoppe kini bermula ::


hari ni yong berhajat nak cari lagi ajen untuk penjualan contact lens..so jika ada sesiapa yang berminat nak menyertai menjadi salah seorang ajen di Alinac Shoppe, anda amatlah dialu-alukan...maaflah kepada yang da hantar email sebelum ni.yong lambat nak sent detail harga kepada anda semua sebab sekarang dalam proses nak tukar harga baru.. :)






jika ada yang berminat..anda haruslah baca syarat-syarat yang ditetapkan terlebih dahulu disini ..jika bersetuju dengan syarat yang diberi..anda dikehendaki menghantar email di alinacshoppe@yahoo.com..then tulis subjek: Ajen Contact Lens Alinac Shoppe..

oke itu jerk :) harap dapat membantu anda~

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

selamat pagi yong.....

suka melihat yong aktif dalam perniagaan..

semoga ada yang sesuai jadi agen yong,,,
kak sokong kamu dalam apa yang kamu buat........!!

munna berkata...

Banyaknua contact lens .. good luck yong

kay_are berkata...

jadi ejen?? x bape reti ni.. pape pun gud luck ye!! =)

psst: entri khas untuk tuan nye blog:

http://kazreal.blogspot.com/2011/02/finally-100.html

ardinihumaira berkata...

dni nak jadi agen yong.. t yong cte eyyy cemana. pastu dni nak beli kat dni satu... tapi ngah pokai ni. kalo tak pokai dni beli blacberry dah kih3 ;p

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...