Selasa, 8 Februari 2011

:: penat cerita pasal Aiskrim..moh nengok stock COKELAT yong pulak ::

hai semua! da bosan ek tengok yong asyik cerita pasal aiskrim jerk..aiskrim elok ada.x elok ada..hahhaa mana korang suka? ok abaikan..today yong nak tunjuk sket la stock cokelat yang ada kat rumah yong pula..

actually tok yong baru je pulang dari langkawi..biasala kan..cuti-cuti Malaysia..bila da sampai rumah tu punya la excited tok bercerita..sampai yong rasa nak je jejak langkawi weekend ni..hahahha

yong ada order kat tok.."nanti beli cokelat kecik-kecik eh untuk yong..mudah yong nak makan"..haa memang tok beli cokelat yang mudah nak makan..tapi cokelat bar satu pon tarak! haish..sangat lurus permintaan ku ini..hahha..xpe la.terima jela dengan redha.so ini jela yang dorang bawak balik..sampai pedih ulu hati dok makan cokelat pagi petang siang malam.. (ada ku kesah)



ni stock cokelat jerk..makanan lain xkira lagik..punya la penuh peti ais.minggu ni stock makanan sangat banyak..terus rasa macam nak rajin je masuk dapur..



soalan Alinac-apa cokelat kegemaran anda??

9 ulasan:

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

tu dia nahhhh..leh meniaga tu yong..haha :D

sha rosemary berkata...

sedap nye yong,
post kat sha satu :P

tomatokering :) berkata...

woww ~ nak sikit boleh yong ? hihi
ceq suke snickers .

tadi bace paper ade budak keracunan mknn sbb mkn coklat cadbury yg dah expired . haishh , pasar raya tu pon bukan reti nk check stock kan.. kita pon nk beli ceklat kena hati2 . huu

mahirahkamal berkata...

curik kinder bueno satu

niDa berkata...

mekasih yong!! hehehe.. ape lagi yong. sape srh tunjuk kan.. kan dah kene pos..

Wan Gerrard berkata...

coklat paling sedap tuk gerrard kan? :P

ardinihumaira berkata...

kalo tak kasi kat dni coklat tu dni nak majuk. sob sob

fathiah berkata...

wooooooooooooooooooooooooowwwwww.. i love chocolate :)

fathiah berkata...

wooooooooooooooooooooooooowwwwww.. i love chocolate :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...