Ahad, 27 Februari 2011

:: Oh! excited nya!!! ::

good news for me :) 


korang nak tahu tak..cikgu grooming yong da ada blog tau..x lama lagi mesti banyak tips yang beliau akan kasi dalam blog tu..sangat sure oke :) 


sebelum ni yong pernah masuk kelas grooming and make-up di bawah beliau la.sangat banyak pengalaman dan beliau sangat cantik! nanti yong akan share link blog beliau ngn korang oke~


ok.tips yang sangat yong x pernah lupa ialah Never leave home without lipsticks and mascara. hahaha 


masa tu kan yong bekerja as beautician.so haruslah nampak beauty jerk memanjang~ 


next tips nanti oke..


tata

5 ulasan:

kakchik@ella berkata...

smpai skrg dok menten cun lagi eh. suka kc tgk yong. hihi

Citarasa Rinduan berkata...

yog..
nanti habaq urlnya yer

selamat malam dik

fyna berkata...

fyna pulak xsuka pakai mascara..susah nak buang..hehe..

Redbloodsnow berkata...

yong, zie lak kan. NEVER LEAVE HOUSE W/OUT EYELINER...haha. lipstick n mascara if without it zie still can leh kuar taw.

tp klo w/out eyeline...oh tidakkk. hahaa.

deAnza-wAnda berkata...

da same things goes to me yong..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...