Selasa, 8 Februari 2011

:: Nasi Goreng Hitam buatan yong ::

ngeee..da dinner ke korang? nasi goreng ni actually yong goreng masa nak makan petang..entri ni patot nama entri basi da ha...but xpe la..when idea hampir kering kontang..tengok je satu picture..terus macam ada idea nak menulis kan?




serius yong x pandai memasak.tapi harus cuba kan? masa masak ni..maybe semua orang tengah lapar..sebab tu laris nasi goreng ni..da rupanya hitam..so jadi la nama Nasi Goreng Hitam..hehee






ada sesiapa nak cuba??

10 ulasan:

cikgu isza berkata...

akak suka nasi gorang yg macam yong masakkan ni..

Uchi kay-f @hmad berkata...

kebetulan lah Yong, kite pun mkn nasi goreng jugak tapi versi teranglah ngeh ngeh...:p

NurLailatul berkata...

saya dan 'dia' sukakan nasi goreng ayng berwarna hitam!

Citarasa Rinduan berkata...

yong...........
kak ayu pun suka nasi goreng yang buh kicap...........

ardinihumaira berkata...

sedap.. taruk kicap bebanyak :D

miszlullaby berkata...

baru pagi td kawan ml masakkan nasi goreng ni sebb ade lebihan daging goreng kicap yg ml msak semlam.memang membuka selera.lame x jenguk yong.yong sihat?

Mr feckry berkata...

pehal itam nasi lu ni yong

PutRee SeJiNjaNg berkata...

w/pun hitam, tapi siyesly nampak cam sedap je yong...hehheh..

Izan Ishak berkata...

salam singgah yong...
k.izan pun suka makan nasi grg camni...sedap!!!

Wawan3y. berkata...

yong, kiter lg suka nasik goreng hitam dr nasik goreng yg pudar2 kuning ke merah ker, xbesh!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...