Sabtu, 5 Februari 2011

:: Ini Shawl Skirt pulak..Lihat DONIA..hiks ::

 oke..shawl ni macam 2 layer la jugak yer..siap ada kedut-kedut ha macam pakai skirt atas kepala..bole bayangkan? hahaha xperlu bayangkan sebab yong nak show sket cemana rupa when kita berstyle dengan shawl ni..


agak lama juga yong dok berfikir..cemana la nak pakai shawl ni dengan selesa and menarik..then pagi tadi..PERFECT! so bole la snap amik gambar untuk tatapan rakyat Malaysia..cumil x? hahhaa soalan tu agak kurang manis yerk :P


pandangan belakangn yer macam gini oke :)


last depan & belakang..oke x? Shawl ni harganya murah sket dari shawl Rose.so ada tak yang berminat?



sila roger untuk maklumat lanjut..hehehe

7 ulasan:

Sayang Amirah berkata...

woww lain dari yg lain shawl skirt ini. 1st time tengok :)

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Memang cantik shawl tu... pernah nmpk org pakai sekali.

tiefazatie berkata...

comel la yong nie..=)

E.d.Y berkata...

yg kedut mmg ada ke or sbb tak gosok?

mmg xtau apa2 pasal shawl ni.huhu

Mknace berkata...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Miss Yaty berkata...

chanteq dan menarik..tapi....shawl bese pun miss yaty dah pening nak pakai macam mana...hihi

FaraCuna berkata...

wah..macam2 shawl dah skarang ye..

anyway, singgah cni jap :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...