Sabtu, 5 Februari 2011

:: Cara nak join Heartbeat.my ::

oke..disebabkan ada blogger yang agak kurang paham cemana nak join Heartbeat.my, maka hari ni yong nak share la cemana nak join tu yer..ehem2..yang pasti korang takkan dapat cari tutorial di blog ni sebab yong nak refer link blogger lain..heheh..yong ni mana la reti bab-bab tutorial ni weh..so cemana nak buat? meh la ikut step nyer yer..klik banner dibawah ni memula




then klik sini... baca sampai habis..tak faham pape..bole jerk tanya oke :) tapi sure paham lah.. INGAT..ikut step by step..(jangan tertinggal step yer)


selamat mencuba!

8 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

still masih belum pasang..

yong..tolong pasangkan boleh??? hehehe

Woofer Storm berkata...

fhm gak bnda ni tapi tak nak join,,sgn nak join,heheeee

Uchi kay-f @hmad berkata...

hi3...agak rase jwpn mcm citarasa rinduan gak Yong!

Mknace berkata...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

eT berkata...

dah join hb..hehe

nyway 1 hb utk yong...

nak jemput join GA...
tutup 25jan2011
http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

kakngah berkata...

lom sampai seru lg joint HB ni
hihihi!!!

ardinihumaira berkata...

HB best!

Miss Yaty berkata...

thanks sebab share... :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...