Ahad, 27 Februari 2011

::fish spa::



gambar ni masa yong p jalan-jalan kat gurney semalam. ada lalu kat depan fish spa. tengok banyaknyer ikan kecik-kecik. isk tu nnti hinggap kat kaki kita kan?

yong x brani nak buat. geli weh..takut pon ado.hihihi tapi macam best jerk. mesti kaki rasa rileks.

buat masa sekarang, yong memang tingin nak p refleksology.. sebab kaki yong rasa sengal-sengal urat. kalo dapat urut-urut tapak kaki ni sekarang.alangkah nikmatnya :)



selamat hari ahad ya korang!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

7 ulasan:

jeBateja berkata...

ikan tu mana makan orang....buat apa takut....ahakz....tapi kalau tangkap ikan tu buat sambal tumis...sedap gak erk...ahakz

micky eyqa berkata...

comey je pic yong dlm tue.. hehehe

fathiah berkata...

try laa buat yong... fish spa itu best... geli2 :)

Nabiel berkata...

wahhh~
cmbest jek kne ggit ikn2 tuh~hehehe

alexa yussida berkata...

ish cik jebat nih..ikan tuh dah la makan kaki orang..kita nak makan die lak?yekk hehe...

kite pon geli yong ngn menatang ikan tuh..huhu tapi dah try yg ikann lagi besharrr punye sebesar tapak kaki manusia masa kat kolam danau,sabah..besh..:)nti nk try yg kecik pule..hehe

Gen Fujita berkata...

Ada dengar cerita yang tahap hygiene terapi ikan ni mungkin mencurigakan, kalau diorang guna ikan yang sama untuk pelanggan lain. Tak tau ler.

deAnza-wAnda berkata...

ni memg geli... x sukaa/...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...