Rabu, 16 Februari 2011

:: Cokelat Hershey's memang sedap kan?

wah..tak ku sangka blog ni sekarang ni da makin cerita pasal makanan..bukan nak cerita pasal kecantikan ke? so pasni kena la tukar nama Beautilicious ke Delicious yer? hihihi..disebabkan semalam yong buat pisang goreng without tepung dimakan with Hershey's syrup & serbuk kayu manis..so today nak ler cerita lagi about cokelat ni ha..

taken form goggle
cokelat ni rupanya bukan untuk letak kat kek atau kuih-muih jerk..bole juga nak buat minuman tau macam hot choc ke, smoothie ke and sebagainya.so yong prefer nak try buat hot choc..caranya mudah jerk..masukkan dua sudu besar syrup choc ni ke dalam mug atau cawan.then masukkan dua sudu susu cair..x perlu masukkan gula da yer..then tuang air panas dalam muq atau cawan anda tu..sedia untuk diminum..first time minum..apa kata survey??? ngeh2..ofcos lah! amboi3!!! hahahahha sedap nyaaaaaaaaaa la air ni..esok buat lagik! hahahhaha


selamat mencuba~

7 ulasan:

kaizen berkata...

coklat nih wajib beli klo g langkawi...

yg kecik tuh comel yg besar tuh puas ati bler mkn...
wahahahah

bun_nee berkata...

sedap2 memang sedap

AngahSayang2314 berkata...

yong choc tue tak ada tanda halal kan??tapi angah pun beli jer...sebab yakin ngan buatan & ramuannya

Mr feckry berkata...

kalaudi makan bgitu saje bole?

LyNn HaMzAh berkata...

x pernah try beli lagi...sedap yer...

ardinihumaira berkata...

memang mabeles!:D

Bib Abdul Hamid berkata...

wajib ku beli ini hershye's!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...