Rabu, 9 Februari 2011

:: Cerita Hari Selasa 8 Feb 2011 ::

Salam Semua..diharap agar korang semua sihat-sihat je..today yong xdapat nak update blog sangat..Blogwalking bru sket-sket je ha..thanks ek kepada yang da singgah ke blog yong hari ni, semalam dan hari-hari sebelum ni..yong cuma dapat baca komen korang je tau..tu pon melalui Hp.semalam memang xdapat nak online la.da la busy satu hari..


actually ada berita gembira dan sedih berlaku dalam kehidupan yong semalam.yang gembiranya ialah yong dapat hadiah dari seorang blogger..hadiahnya bukan satu..tapi beberapa..punya la excited yong semalam.rasa macam nak lompat-lompat je sebab terlalu happy..(ke da lompat yong?) apa hadiah nyer? next entri la yong tunjuk ya.


then pas dapat hadiah tu, yong terus gegas gerak ke Penang.ada hal sket ke settlekan..penat jugak r drive semalam..da la jem jerk..terus rasa nak makan roti jem strawberri :p hehehe..pastu da habis keje kat penang..yong terus bali Sungai Petani and pergi shopping kat tesco..kat tesco tu yong ada beli beberapa barang..banyak beli wangian bilik la..tah napa skarang ni asyik nak bilik wangi jerk..bukan nak bilik kemas..hehe bilik bersepah tapi wangi..cemana tu?


oke kira satu hari tu hati bunga-bunga je la..happy la katakan.but macam kata pepatah la..ingatkan panas sampai ke petang..rupanya hujan ditengahari..nak dijadikan cerita..semalam yong pergi ke rumah abah yong sebab nak anta sabun muka kat adik yong..terpaksa la anta kan.sebab sabun muka adik yong da habis..dia bagus punya dok puji sabun yong bagi kat dia tu elok kat muka dia..sebelum ni ada jerawat and parutnow da makin kurang..bagus la kan..yang penting kena selalu pakai la sabun tu..kalo pakai jarang-jarang cemana nak dapat kesan yang elok..ye dak? sabun yang mana? nak tahu ke? x nak tahu xpe :P 


pas da beberapa jam dok kat rumah abah..dalam pkol 12 a.m gitu yong pon nak le balik rumah kan..da la ngantok dah ni.sekali start kete..ha ambik ko! kete xleh start!!!! OMG..nak nangis da ni..patot la masa bawak kete tadi rasa macam semput je..dalam hati dok agak macam kete ni nak mampus..mujur la x mati tengah jalan.kalo x habis lah yong..apa nak buat kan kat tengah-tengah jalan..malu oi! da jadi gitu yong pon call la abe halim..mujur dia dok area situ jeso cepat la sampai..pas beki sket2..bole la jalan kejap..kira sampai la rumah malam tadi..tu pon sepanjang perjalanan, semua dalam kete diam jerk..xbrani nak bercakap sebab takut la..masa bawak kete pon kete dok semput-semput..sapa tak takut kan..


dan sampai sekarang kete xleh gerak lagi..bila hidupkan dia asyik mati jerk..da panggil mekanik tadi.tah apa dia buat..td oke jerk.now jadi teruk semula..nak anta ke mekanik la pasni.tah berapa la $$$ melayang..terus bad mood T___T



oke la..puas hati buat luahan perasaan..nakp BW sat blog korang yang tinggal jejak..lap yu all~ muah!

3 ulasan:

Rozza Fellyna berkata...

do folo my blog yar (http://missraflynstory.blogspot.com/)

ardinihumaira berkata...

dni rini tak dapat bw sangat..asik tergendala ngan tenet mengom isk2

pink berkata...

u father i makenik taw... maybe batery u prob kot?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...