Rabu, 9 Februari 2011

:: Bole tak nak pengsan?? Banyak sangat Hadiah..TERUJA!!!! ::

ngee.excited semalam x habis lagi ni walaupon dalam hati gundah gulana..ye la..hati mana x gundah.hati mana x risau kalo keta kita yang hari-hari kita bawak kehulu ke hilir mencari rezeki sekarang ni tengah tersadai rosak xtahu bila nak elok?yong betul-betul risau sekarang tau..but! its oke la yer..moh ler kita tengok hadiah yong ni..

actually hadiah ni yong baru je dapat semalam..jom tengok!


see? ada TUJUH barang oke..siapa la xsuka kalo dapat hadiah sekali banyak gedabak gitu..biasala kan..orang jarang dapat hadiah.sekali dapat ha..senyum memanjang satu hari...abe halim pon xpernah kasi hadiah banyak-banyak gitu kat yong tau T.T

oke moh kita nengok apakah barangan yang bertanda-tanda tu semua ya

  1. Tudung Rozita Che Wan
  2. Beg isi duit syiling
  3. Lipgloss
  4. Cenderahati ada gambar dni & tunang tersayang.
  5. masker yogurt (cucumber)
  6. masker yogurt (berry)
  7. eyeliner

ni la sedikit muka yong bila pakai tudung tuh..ala suka nya warna merah..! 
sangat-sangat suka tau :)



persoalan skarang...sapa yang kasi? beliau merupakan seorang blogger jugak tau..comel jerk.baru je bertunang beberapa hari yang lalu...TEKALAH!!!! yay btol!!! blogger tersebut ialah Blogger Ardini Humaira.( ada ke yang teka tu? ehehehe)


kenapa beliau kasik yong macam-macam hadiah ni? hehehe..adalah..rahsia...bole gitu? :p apa-apa pon yong nak ucapkan segunung ucapan terima kasih buat dni sebab kasi yong macam-macam barangan..teruja ya amat sangat..sampai malam yong pakai tudung ni.hahhaha


Nota ALinac- korang suka x dapat hadiah??

10 ulasan:

nadia berkata...

bestnye yong!!!! ;)

**dni,
nak jugakkkkk.. heee~

deAnza-wAnda berkata...

mesti la suka yong... beday wanda dekat dah nie.. hihi.. tunggu hadiah dari yong ler...

kakchik@ella berkata...

suka sgt2 tp jrg2 dpt. hihi ..

SUV akak pn tgh brmsalah yong. signal 'ABS' kt dashboard asyik menyala je. wrkshop yg akak slalu p tutup lagi lak tu. haih ..

kira kekuri berkata...

wahhh! bestnya dapat hadiah! :DD

ardinihumaira berkata...

comey ah kaler merah ngan yong :D
hepi2 yong!

AdiaLuze berkata...

Besynye Yong!!! JElesnye...

P/S : Jom join GA kawan kita ni :
http://dmanjapenawar.blogspot.com/

Uchi kay-f @hmad berkata...

ops2 Yong jgn mem mata taw ngeh ngeh..

dini tue mmg baeklah...

munna berkata...

banyaknya hadiah yong dapat dari dini... dini mmg suka bagi hadiah kan.. contest pun selalu dia adakan

tomatokering :) berkata...

wahhh~makin melaram la yong nie nnti . hihi :)

niDa berkata...

best! kita penah dapat gak dulu masa join contest. hadiah die pos. masa dapat tu tuhan je yg tau senyum sampai pagi. haha..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...