Rabu, 12 Januari 2011

:: yang ni memang available ::

saja nak close up sket mata si model rupawan ni..kasi jelas sket ha mata korang nak tengok..gambar yang kat bawah ni semua available dengan yong skg yer..yang lain-lain esok baru yong nak p ambil kat supplier..so ada yang berminat tak??







nak tengok lens yang lain?? banyak lagi...klik je sini.
jika ada yang berminat..email je yong yer di alinacshoppe@yahoo.com

2 ulasan:

ardinihumaira berkata...

teringin tau dni nak ber contance lense ;) comel

mia berkata...

yang ni tahan bape lame yong?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...