Ahad, 16 Januari 2011

:: Mask muka guna Natural Mud ::

yeah..akhirnya..setelah sekian lama nak manja kan muka ni..semalam baru yong berpeluang nak mask kan muka sendiri...nama je penjual barang kosmetik.tapi muka sendiri tak sempat la kasi manja-manja huuuu..


dulu masa dok kerja spa..bole la dok buat facial free..cewah.free pon facial guna tangan sendiri ni jerk..haha..so kat rumah pon boleh buat maa..do mini facial for ur self..jimat duit right?


tudia..sekali tengok da macam hantu da muka ni haa..mulut kena cover sebab da macam monkey da yong tgk.hahhaha..pas mask tadi wah rasa besh ah muka ni..siyes lama x mask muka macam ni tau..nanti guna mask lain pulak :)


mask ni la yang yong gunakan..best yer..sesuai juga untuk kulit berjerawat..kalo xde jerawat pon bole guna..macam kulit yong..oke je pakai..rasa lebih sihat tau..


haa.ari tu blogger wani a.k.a my adik kesayangan ada beli juga mask ni..bole tengok testimonial dia kat sini ek.




Nota Alinac-korang pakai mask apa ?

2 ulasan:

ardinihumaira berkata...

yong... chop satu. ala yong ni nak kena babap ye... tunjuk hehe. dah2 ni last. dni dah pokai ni :P nanti dni sms yong. tak sempat nak email. tenet mengom ni. duk guna saki baki tenet wat bw je :D

alinac lover berkata...

hehehhe..dni..dni..ada je kan~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...