Ahad, 16 Januari 2011

::Geng Budak Sekolah ::

hai semua..hari ni yong promote sket la blog kawan-kawan masa yong sekolah dulu..so kepada sesiapa nak tambah kenalan..meh la kenal-kenal dengan meraka..semua lawa-lawa aww.. xcaya p check oke! haha


1) Anis Rina- now student kat UNISEL..baru je masuk beberapa bulan lepas.seorang yang baik hati dan berotak giler2 yer.. beliau ni dulu ada sejarah sket kerana dari sejarah beliau tu la yong dapat satu nama baru sejak form 1 iaitu nama YONG SUE LAI..nak tahu kenapa dia panggil yong macam tu? p tanya dia sendri oke?


2) Syu- student Farmasi di USM ( btoi ke syu?)..sangat lawa dan bijak orang nyer..yong jeles sebab syu da kurus and yong belum lagi dapat merasa kurus macam syu.hehe..dulu yong kawan baik dengan syu sebab masa form 3 kami p tuisyen sama-sama :) 


3) Ummu- kawan baik kepada Syu..kawan yong juga, sebab selain syu..yong satu tuisyen dengan ummu juga..beliau ni sangat la lawa aww..bijak jangan cakap la..haha.belajar sama la dengan syu di USM..dua-dua otak cekang ni..sampai segan yong dengan dorg T__T (sapa la ai ni kan)


4) Kiwibenz- kawan masa sekolah...beliau dulu amik kelas arab sama dengan yong..tapi masa form 3 yong keluar dari kelas arab sebab yong kurang cerdik..hahha..asyik failed ja..maka ai berundur diri..cis!


5) Fiza-antara kawan sekolah yang da berumahtangga..wah..yong sungguh jeles tengok gambar kawen beliau ye..sungguh lawa..warna hijau pucuk pisang..dah tu mekap perfect pulak..haish..yong kawen nanti sapa la mekap..nak mekap macam tu jugak!!!


6) syaza- bakal engineer..pandai menyanyi tau...suara sedap.nak try dengar suara dia? sila klik sini


oke..tu je serba ringkas tentang kawan-kawan sekolah yong..ada lagi tak kawan yong yang ada blog?? meh la tonjolkan diri..ai nak polo yu..heheh

6 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Wah .. ramai rupanya kwn2 sklh yong yg jd blogger ye. kwn akak so far sorang je. tokey lemon rosemary chicken tu. hihi ..

Yong bila nak turun kl ni? tak sabar nak jumpa yong. hihi ..

ardinihumaira berkata...

wahhh kawan yong minat berblog ya.. kawan dni tade blog hehe

alinac lover berkata...

kak ella-yong pon tingin nk jumpa akak

dni-hehe bru je pasan ramai juga ada blog~

kiwibenz berkata...

kekeke Yong. Aku ternampak di FB la!
Hg samar-samar nampak aku ke zaman sekolah dulu? Tak apa aku faham. Sebenarnya, aku pun dalam kalangan yg keluar Arab. Kelas ngan mumu dan syu. kekeke by the way keluar Arab sangat HOT lah time tuh. kekeke

syaxa berkata...

TQ yong pomote ...huhuhu..
sile beri tunjuk ajr ye..

syaxa berkata...

kiwibenz tu spa??

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...