Rabu, 19 Januari 2011

:: Marina 3. Kedai Masakan Thai ::

Salam semua..malam ni yong nak cerita la apa yang yong dinner semalam..pagi tadi yong ada buat entri cakap yong pergi dinner kat kedai masakan Thai..klik sini kalo tak baca lagi..so saat ni yong nak ler cerita pulak apa yang yong makan tu ya..


sebelum sampai kedai tu rasanya kami berdua (yong and abe halim) da plan nak order lain.tah cemana bila sampai je kedai tu terus memasing tukar order..haha..maka terjadilah sesi order nasi goreng kampung, tomyam, sup ayam dan fries..semua nya sodap-sodap belaka ya..isk..! tengok ni..


 sup ayam dan tomyam campur..untuk dua orang ni jela makan..hehhehe.sedap lah..

nasi goreng kampung nyer ada sambal belacan juga.laa..sedap jugaa..sambal nyer terbaik lah!
dan ini fries..pon sedap dan banyak..hari tu yong da makan fries ni..da balik rumah teringat la pulak..tah apa jenama dia guna..rangup semacam pulak fries ni..dah sejuk pon sedap..heran nih..kalo mcd nyer fries time panas je sodap..kalo makan time sejuk bole terlekat kentang yong..but yang ni oke sangat..dah la murah...


oke..air pulak kami order teh ais and limau ais..cuba teka total semua berapa ringgit? jom teka cepat!!!




Nota Alinc-dah dinner ke belum ni???

4 ulasan:

ijatnuar87 berkata...

wah...sedapnyer nengok...huhuhuh

PIDUT ASiS berkata...

dalam RM25..betul kan??
dapat hadiah kan kalau betul..XD

syaxa berkata...

xtu deh...
bepe???lapo la yong..

ardinihumaira berkata...

nyum3... suapkan dni sket

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...