Rabu, 19 Januari 2011

:: Koleksi Face Mask yong ::

haloooohaa..jeng jeng jeng..nak tanya korang sket..korang ada Face Mask tak? ala, mask yang letak kat muka tu..haa.. ada kan? macam-macam jenis ada kan..jenis serbuk, cream, gel, paper mask, dan ada lagi ker? heheh


so tonite yong nak tunjuk satu jenis je koleksi mask yong..yang jenis lain..lain kali la yong tunjuk oke! ha ni dia..
ada 4 jenis mask..tapi setiap jenis ada 2 flavour berbeza..so semua ada 8 keping ya..8 kali bole pakai.yay! tapi sekali pon tak tau nak pakai bila.hahhaha..kalo pakai sure nak tido terus punya..korang nak tau..bila pakai mask ni..rasa cam rileks je haa muka ni.macam dirawat gitu..huhu..so better baring-baring la bila u guna mask ni..LAST sekali ZZZzzzZZZ hahhaha....


semua mask ni yong dapat free tau..yela..ai kan rajin shopping..maka haruslah kasi FREE je kan ai sebab ai shopping banyak..hahaha.untung juga ni..dah la mask kasi whitening.sekali pakai da nampak kesan..peh! x sabar nak guna..kalo beli satu je pon harga kemain lagi weh..dekat rm10 juga la.ni nak beli 8..mau kopak poket yong..


so malam ni..nak try yang mana satu ya?? bagi la cadangan sket..please! :)

5 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong..guna yang timun..
sejuk jer...
hehhehe..free sure nak guna kan??

cikgu isza berkata...

akak ada mask tapi dok terperap jer.. jenuh nak rajinkan diri..

tomato ada?
selalunya yang tomato punya best jer.. rasa gebu je lepas tu..

fathiah berkata...

wah... nak satu :)

ardinihumaira berkata...

dni lama dah tak bermask.. tapi mask beauty diary best gak yong.. eii malam ni nak mask2 la.. best :D

fyna berkata...

bg free dekat i satu =P

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...