Rabu, 12 Januari 2011

:: Lychee Blue Ice-cream ::


hari ni yong ada banyak sangat kerja..kesana kesini..urus itu.urus ini.alhamdulillah saat ini..yong da kembali normal..hehe..oke..nak cerita la sket masa p tesco tadi..tok yong pesan suh beli beras..almaklumlah ai ni kan teliti pilih beras.cari nak yang sodap jerk..hehe.tapi ada juga yang mahal..tapi rasanya kureng sket..so kena tengok la beras tu cemana rupa...rupa nya elok..selalunya sodap... :) so yong sebagai cucu mithali terus setuju la nak ke tesco pas habis segala kerja sebab memang peberet yong pon shopping kat tesco..selalu je ada muka yong kat sana..:)

pas habis shopping.tekak ni rasa nak makan aiskrim la pulak.so singgah la ke satu kedai aiskrim ni..apa tah nama kedainya..yong da lupa..dok pilih-pilih nak makan yang mana satu....then "kami"..eh tetiba kami plak ek..hehe means yong and abg halim pilih nak makan Lychee Blue Ice-cream..lupa nak btau..abg halim sbg body guard pon ikut sama yong p tesco..

pas dapat ice-cream ni terus pergi ke kereta..rasa ice-cream ni?? erm..agak manis melampau juga..ada la rasa bole kerat kaki juga pas makan ice-cream ni..dan bole tukar namanya ke nama baru iaitu aiskrim kerat kaki..hahha..not bad ah kan? pasni nak try aiskrim lain la pulak..x nak da makan aiskrim ni.x syok! :P



haa.today yong pakai shawl kat bawah ni..lilitan cara baru..terfikir nak pakai cara macam ni pas dni sent link youtube..baru yong tahu ada cara lilit macam ni..cool jugak..dari jauh nampak macam pakai anting-anting..

see..macam pakai anting-anting kat? ni da petang..shawl pon da senget da ha..baru teringat nak amik gambar..haha...masa kat tesco tadi orang tengok yong semacam jerk tau..tambah-tambah nyonya cina yang dok jaga area beras tu..ingatkan dorang tengok yong sebab nak promote beras..sekali dok bisik-bisik sambil tengok shawl ni..haiya..malu juga la rasa..apa lagi..terus blah la dari tempat beras tu..*blushing! 

haa.korang da pernah ke cuba pakai cara lilitan macam ni? kalo belum pernah..cuba lah..nice aww..bole jadi tumpuan orang ramai sementara orang lain tak tahu lagi..hahhaa 


Nota Alinac-ada lagi tak cara lilitan terbaru?? sila ajar yong lagi :)

8 ulasan:

Shin Chantique berkata...

kak...sedapppnyyyyeee eskem...nak3...hehehe...
kak tgk kt youtube ke cara2 tuh??ke reka sdri

Uchi kay-f @hmad berkata...

emm...terselah ayumu..Yong <---eceh mcm lagu exist plak..

beras pe Yong beli?

Shag berkata...

Macam sedap! Tapi since Yong cakap boleh kerat jari, err, tak apa lah. Tak nak rasa :P

Dayana Nasir berkata...

kaler aiskrim tu cantik!!!!
macam sedap je...heeee ^___^

cik yatt berkata...

wah nak jugak..hihi

alexa yussida berkata...

bulatnyerr mata yong!cumil:)

nk eskem sbb dh puji:P

ijatnuar87 berkata...

wah,sedapnyer eskrem....dah lama xmakan eskrem nih...

Nafisa81 berkata...

kalau tergantung gantung camtu..sah kena tarik2 dgn anak kecik koi..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...