Isnin, 31 Januari 2011

:: ★ Hello Kitty Collection ★| tinggal yang saiz kecik je yer ::

kepada yang berminat nak order pillow hello kitty yang yong jual tu..ni nak habaq sat..piloow tu tinggal yang kecik je yer..yang besar semua da hbis stock..NO RESTOCK buat masa terdekat ni yer..sebab tunggu supplier order..skg ni supplier nak raya cina..so dia pon pokai..hahahha

semua Hello kitty ni beli terus dari Taiwan tau..so kalo cakap sama macam beli kat siam harap maaf la x sama..hehehe pillow ni siap bole basuh gune mesin..sebab tu harganya agak mahal sket..

jika ada yang berminat bole je btau yong..yang ni jerk yang tinggal





RM50 including postage + wrapping



Only PINK color available~

3 ulasan:

eT berkata...

yong...bobob ada x?hehe

deAnza-wAnda berkata...

comei laa...tapi wanda dah ader banyak collection heelo kitty huhuu...

ardinihumaira berkata...

cutenyeee!
kalo yong yang peluk ni lagi kiut :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...