Isnin, 3 Januari 2011

::happy birthday daddy::



yay! berjaya juga celebrate birthday daddy. tapi tak sure dia terkejut ke tidak dengan surprise yang kitrg buat.. yong cakap.. amacam? terkjut ke tak dengan suprise ni? kalo tak terkejut..buat-buat terkejut je la ek. hehe



ok. semua berjalan dengan lancar.. makanan mak oi banyak nyer nyah..tak larat mak nak makan ni.hehe siap ada lebih lagi haaa.. yang syok cake SR ada lebih.yay! bole buat breakfast ah sok kan.nyum2.



bab makan laju je kan yong ni.tadi pas makan p timbang berat. tak naik pon.aik? penimbang ni rosak ke hape. xpe la.asalkan yong senang hati.lalala esok nak makan banyak lagi. :p



alhamdulillah tadi mekap kan customer berjalan lancar. mujur muka x jadi badut..kalo x mamtik ah. hahahaha



oke cukup merepek untuk malam ni. nanti sambung lagi.





tamat :p muah!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

1 ulasan:

mia berkata...

huwaaa..bestnye yong kek tu..eehhe..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...