Ahad, 2 Januari 2011

::ada rupa bagus tak??::



awat tajuk macam mintak penyepak je yong?? hahaha kejap lagi yong nak p mekap kan customer. dia ada dinner.so mekap simple and terdaya je la. haha actually yong bukan terer mekap pon.biasa2 je bole la.



kalo ada sesiapa nak belajar mekap ngan yong.btau la yer.yong bole ajarkan.but kena bawak mekap sendiri la ek. jangan bawak muka je. :p



haa tadi yong baru p hantar mekap pallete kat kawan yong.dia beli untuk kali kedua.hari tu beli untuk kegunaan sendiri.yang kedua untuk kawan dia..thanks so much la kerana sudi beli dengan yong.. banyak da point yang dia da kumpul.tak lama lagi dapat free gift la. bole shopping free kat alinac shoppe :)



oke sekian update untuk kali ni..japg update lagi.



nota alinac-cake SR da beli. kita tunggu surprise malam kang pulak



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

Nora Shahaira berkata...

yong jual mekap ka...hehe,..teman pun bukan hebat bermekap..basic aja...tak sempat..

saya_arief berkata...

cantik.

miRa'e berkata...

yong , pape inform mira ye sal produk tu ye? :)

alexa yussida berkata...

make up kan saya yong:p
sbb saya tak reti make up..kekeke

ardinihumaira berkata...

comelnye yong!:D

cikpuanhady berkata...

wahhh..kalau duk dekat ngan yong, nak gak blaja makeup nih..hohoho..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...