Ahad, 16 Januari 2011

:: Hadiah Kepada Pemenang GA ::

hello semua..korang ingat tak ari tu yong ada buat GA? ala yang hadiahnya misteri tu..heheh..so pemenang nya memang da umumkan lama dulu..iaitu blogger Seindahfarhana.. kalo korang nak tengok apa hadiah yang misteri sangat tu..bole je p tengok kat blog beliau ya :)


klik je sini >>> hadiah Misteri.


nice tak? alhamdulillah beliau suka dengan hadiah tersebut.


pasni tak tau la nak buat ke tak GA lagi..ada yang memang guna hadiah " free membership" tu sebaik mungkin..ada yang abaikan je ye tak? actually..ari tu ada sorang customer ni xde blog..dia cakap nak join GA yong tu..tapi GA tu da lama berlalu..nak wat cemana kan..dia cakap dia memerlukan keahlian percuma tu sebab nak beli dengan harga murah..dia masih belajar jadi rm10 untuk bayar yuran keahlian tu meman amat berguna la untuk dia..tapi yong nak buat cemana kan..tak adil la yong bagi dia sorang je keahlian percuma tanpa ada apa-apa usaha atau pembelian..contoh kalo sorg customer ni shopping sampai rm100++ kat Alinac Shoppe logik la juga dia dapat free member.takpun ada join GA ke kan..ni tetiba mintak free gitu..maaflah.tak dapat akak nak nolong dek..


so kepada yang ada keahlian tu..gunalah sebaik mungkin..maybe ada lagi hadiah misteri menanti anda untuk setiap pembelian di Alinac Shoppe..thanks for ur support all!


Nota Alinac-jangan lupa promosi Shock Sale masih berjalan..ada free point tau..jom!

1 ulasan:

kak ina kl (1) berkata...

jom cepat beli kat alinac shoppe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...