Ahad, 16 Januari 2011

:: New Update Kebaya belum siap ::

hari ni yong upload kain untuk buat baju kebaya ya...ada yang da pernah upload.but ada yang baru je upload today..tengok-tengok la kot-kot ada yang berkena ya :)
















kebaya belum siap

kebaya (3 in 1)

( kaen + baju + seLendang )

pelbagai warna pilihan anda

RM80 INCLUDE POSTAGE
kalo nak order..bole je terus inform yong di alinacshoppe@yahoo.com



Nota Alinac-ada yang berminat tak??

2 ulasan:

Puteri Zaza berkata...

suka sgt tgk kain warna hitam dan pink tu...nak beli pon kat sini bkn ada org nak jahit

Uchi kay-f @hmad berkata...

RM 80.00 ??harga yg sgt menarik..

bole shipping ke luar negara tak Yong?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...