Khamis, 13 Januari 2011

:: Crispy Chocolate Rice Cereal ::

semalam yong p tesco..alang-alang shopping tu.yong rembat la sekali beberapa chocolate..yong suka chocolate yang mudah nak makan dan senang nak bawa kemana-mana.macam chocolate bar tu x sesuai la nak bawak merata-rata..kang cair dalam handbag jenuh nak mencuci pulak kan..
so yong rembat la crispy ni sebab pek dia ada gambar kartun comel..tapi tak makan pon lagi.hehe..malam kang la makan..kat depan pek tu ada tulis" Love at First Bite" wah..pasni jatuh cinta la yong yer...hehe
korang da pernah beli yang ni??

7 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong....
kak ayu di johor tiak jajan..hehehhehe
lama kak ayu tak makan jajan..sbb tau jajan cepat gemok....

last time ingat2 kak makan snek maggi....

Rara Farah berkata...

crispy..my faveret..sedap yang amat

Amirrah Zawani berkata...

suka gak beli crispy ni.. hehe :)

ardinihumaira berkata...

amin... hehe sonok ye kua ngan adik2

ardinihumaira berkata...

okeh salah komen. nak komen entry satu lagi. haha... pang diri snediri. lasriksss

alinac lover berkata...

kak ayu-wah.akak berjaya diet dgn baik ek

rara-tau xpe..nyum2

mira-hehe..bab makan mira mesti tahu punya kan...

dni..hahhaha.salah komen ek~

ijatnuar87 berkata...

wah suker crispy nih...dalm peti sejuk kat umah memang wajib ader crispy nih,hehehe..sedap dah murah

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...