Jumaat, 28 Januari 2011

:: Chocolate layer cake ::

kek ni da lama yong teringin nak ngap! tau x..but dok tangguh-tangguh je keinginan ni nak makan nyer.actually yong teringin nak makan kek lapis sarawak lah..sapa ada nak kirim kat yong? bole la btau ya..sian yong x dapat makan yg ori..so makan yang ini je la..da la murah jerk.x sodap pulak! hahahha


kek ni beli di tesco jerk..apasal la rasa nya x mengancam tekak langsung..malas da nak makan..yong makan satu slice je tau..


haa.today hari jumaat..yay! syok la yong cuti.hehehe..ingat today nak g shopping baju kat bundle.leh amik byk sket..smalam p amik stock shawl cotton baru..baru je sampai rumah..da hbis 5 dijual..haha blom yong amik lagi ni... 


so masih ada beberapa color yang availabe..sapa nak beli shawl rose yang bru tu..meh btau yong oke..sapa lambat..xdapat :)


ni contoh shawl tu yer






gambar yong pakai akan diupload tak lama lagi..nak p mekap2 sat na..hahha


oke tata~

2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

bangga tgk yong. tak kenal penat berusaha, mcm2 dah yong jual, kan. 1 ari nnti mesti yong bole brjaya. Amin.

tomatokering :) berkata...

kek lapis srwk mmg sedap . hehe :)

moga maju jaya ea kak yong ;)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...