Jumaat, 7 Januari 2011

:: Award From Miszlullaby :

Award from Miszlullaby
 

Salam Jumaat! hari ni yong bangun tidur dengan ceria+gelisah.dah macam nightmare aww tetiba bangun dengan happy bole pulak terfikir pasal barang pos tak sampai lagi..damn ah! oke lupakan sekejap..hope semua masalah akan selesai dengan baik..kalo x sapai juga terpaksa la yong ganti..cool je la kan..rezeki tak kemana..cewah! (pujuk hati lagi)

oke..hari ni nak cerita pasal award yang yong dapat..award ni yong terima dari rakan blogger yang sekarang belajar di Moscow. pelajar luar negara ni oi..gempak tu..dulu yong silent reader je kat blog nyer..tapi lama-lama rasa nak komen je setiap entri tu haa..yong selalu ulang baca entri tentang tutorial make-up dan resepi..tiap kali tengok roti mesti teringat entri nye tu..amacam? pengaruh yang agak kuat jugak tu kan..yela..yong memang nak cuba buat roti ikut resepi yang ada tu..tapi setiap kali nak buat..ada je tak cukup bahan..geram tau...

bab tutorial tu.memang selalu tengok ulang-ulang.sampai adik-adik kat rumah pon cakap.ni belajar dalam blog tu kan..cis!kantoi la cara make-up sama..color pon nak sama dalam entri tu..hahaha..thanks la ML sudi kasi award ni.actually..kalo x btau pon..yong rasa nak amik juga..sebab banner dia tu lawa la..snow pakai ribbon pink..ada sesiapa nak cakap tak comel..kekeke

oke.nak jawab soalan jap ek..

1) Bila korang suka tulis entry?
yong suka tulis entri setiap masa..eh bole le gitu..hehe..memang selalu la update kalo ada cerita best..tambah kalo ada picture dalam Blackberry..terus je update thru BB..

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
yesh ah..BW hari-hari..tapi bilangan nyer cam ciput jerk..kekeke..

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
haaa..sangat banyak la yer..semua dalam Bloglist la..ada jga yang yong simpan Url dalam blackberry...senang nak baca sebelum tidur..orang baca buku..yong baca entri....nice what?

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML :
kalo yong jumpa ML..yong nak btau..seriously yong SEGAN giler nak jumpa ML aww..tapi kalo ada peluang.nak suh ajar cemana nak buat roti dengan  baik.hahha piza ari tu buat ikut resepi ML..gemuk la pizza yong.. :)

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
oh bab ni ai x tau tag sapa...sapa nak u amik je ek.ai suka sebab tu ai amik..hikss..


siap da.tata :)

6 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Alahai .. baru semlm akak cite psl snowgirl kat kwn2 FB ari ni dh nmpk rupanya kat sini. hihi ..

miszlullaby berkata...

hihihi..thanx yong.klo de rezeki kite men wat roti same2 k?=)

alinac lover berkata...

kakchik-la yeke..huhu.comel sgt

ML- suka nye.. :)

ardinihumaira berkata...

hoho comelnye award ni yong :D

Nadia arRumaisha berkata...

same ngan nadia, kalo brg tak sampai...haruslah diganti...yg penting kne jaga customer...insyaAllah mereka akan hargai kita...

Tanpa Nama berkata...

Thank you, I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered so far.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...