Selasa, 25 Januari 2011

:: apa beza Happy Malaysia dan Happy Thailand ?? ::

yang ni simkad Happy thai..yong guna masa dok kat siam jer la..dok sini takkan nak pakai simkad siam juga kan? agak-agak le..hehe..sebelum ni yong tertanya-tanya..apa la beza Happy Malaysia dengan Happy Thailand..dua-dua ada SMILE kan? ingatkan bole je satu simkad pakai dua negara :p x bole yer kawan-kawan..macam kat sini kalo Simkad Happy nyer dibawah syarikat DIGI kan?kat sana..simkad Happy Thai di bawah syarikat DTAC..so bila masuk ke sna terus kuar Line DTAC..maybe line yang terbaik la kot kat sana 
sebab merata je nama DTAC ni ha..

yong baca tau apa yang tertulis..banyak kali baca..malang skali satu habuk tak paham hahahhaha..so today da dapat link web dorg..so pasni bole la nak kaji sket about DTAC..kot2 bole buat friend n famly ke apa kan.hehhe bole la jimat sket kalo korang nak kaji juga.meh ah klik sini..  da alih bahasa siap-siap da ni ha..kalo kuar bahasa Thai..adoi..tepuk dahi la sat! :P


haaa yang pink ni web malaysia..moh le skodeng skali..klik sini utk skodeng..hahha

4 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

memang heppy yong...

Amirrah Zawani berkata...

selama ni hanya setia pada maxis je.. hehehe!! :D

fathiah berkata...

penah dengar :) setia dengan celcom je :)

ijatnuar87 berkata...

wah...tetiba jek rindu nak guna happy...tp simkad dah rosak,huhuhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...