Khamis, 20 Januari 2011

::ada sesiapa nak order Lens lagik?? semurah rm30 ada bole dapatkannya disini::



sempoi tak ayat promosi di atas? hehehe suka la kepada korang yang bercuti pada hari ni ya. orang-orang di kedah xde cuti pon awww. maka haruslah bekerja seperti biasa.



hehe macam la yong kerja dengan kerajaan ye dak? padahal kerja sendiri jerk. so bila-bila pon bole cuti. tp yong x cuti la hari ni. yong kerja macam biasa sebab promosi sekarang sedang berlangsung hebat. x menang tangan la yong tau. sampai x cukup tido ni semua gara-gara orang order lens yang menimbun.



so kepada yang nak order lens lagi masih ada peluang ya. serendah rm30 je ada sudah dapat memiliki lens yang bewarna warni. suka tak?



tapi promosi ni sehingga 25hb je yer.pasni nak beli lens pada harga biasa la. rugi tak beli masa sekarang.



eh today tok masak nasi tomato tau. jom lunch sama-sama.korang da lunch?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

13 ulasan:

Nina Juliana berkata...

yg ade power punye ade tak? coz saya rabuunnnn.. hehehehe..

alinac lover berkata...

ada je power.nak power brapa btau je ye

Nazim Nasri berkata...

lens utk brape bulan pakai?

alinac lover berkata...

for a year ya

tomatokering :) berkata...

wahh~ tak sabar nak dpt lens . hehe :) oo mkn nasi tomato ceq ek ? hehe

alinac lover berkata...

ngee yang ceq punya yong da pos na smalam~

ijatnuar87 berkata...

wah...staun pakai...cam besh jek...nak beli,tapi fulus takder lagi...smpai biler stok ni ader yong?

Nazim Nasri berkata...

payment mcm mana kak yong

Nazim Nasri berkata...

apa yg membezakan rm30 dan rm40?

Amirrah Zawani berkata...

macam best jugak..
tp i tak pakai lens...
takot.. nti kalo tbuka hati i msg kat fb :)

ardinihumaira berkata...

tingin nak pakai mata jadik comey :D

Tanpa Nama berkata...

mengapa tidak:)

Tanpa Nama berkata...

co szukalem, dzieki

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...