Khamis, 16 Disember 2010

:: Yong tak nak sambung blaja da ker?? ::

salam semua..simple entri je ni

oke yong nak beritahu semua sekali lagi..sebelum ni yong pernah sambung blaja selama SEBULAN tapi TERPAKSA berhenti belajar atas permintaan&masalah keluarga..

so when people ask me "YONG TAK NAK SAMBUNG BELAJAR DAH KE???"

bole korang rasa apa yang yong rasa? agak-agak kalo korang? apa yang korang JAWAB?





NOTA ALINAC- terkilan T__T

12 ulasan:

Shag berkata...

Shag dgn yakin dan pasti akan jawab : TAK NAK! :D Orang tak kan paham kalau kita explain pun masalah kita kan? Only best friends do!

Citarasa Rinduan berkata...

dapat rasa apa yang yong rasa...

sangat terkilan. tapi, bukan salah sesiapa hanya waktu dan masa tak sesuai.

inyallah..pasti akan sambung bila dah sampai seru


PS: yong jangan sedih-sedih nie malam jumaat...happy yer

mia berkata...

dun be so sad oke yong..ade jalan tu..hehe..mgkin org tak tahu kot masalahnye ape..chill oke dear..

haszuraidah ishak berkata...

huhuhu..sabar je la yong..mungkin depa bertanya tu menunjukkan yg depa concern ngan yong..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

cikgu isza berkata...

dapat memahaminya.. sabarnya.. tak semua rezeki orang tu sama..

mamaqari berkata...

insyaallah klu ada rezeki yong leh smbg bljar lg=)

Kalamhati berkata...

dunt be sad dear..rezeki setiap org dah tertulis..At least Yong dah mampu berdiri sendiri mencipta kejayaan dengan cara Yong yg tersendiri..

Budak Kuat Nanges berkata...

yong, ape ni..entry ter touching pulak..huhu..nanti ade rezeki, boleh lagi. dah xpayah buat muka macam ni T___T. nanti x comel lah :)

Wan Gerrard berkata...

hmm xpe2, die bagi semangat tuk yong je tu..kuatkan semangat ^_^

Rara Farah berkata...

sbr kak yong...insyaallah rezeki ade dimana2...rara pon ta blaja gak lg...sedey gk tp rdha jela

ardinihumaira berkata...

tak pe yong...
jangan risau. masing2 ada rezeki masing2... :)

Salmia berkata...

mia pun baru je lalui pasal ni. memang sebak la..

hanya diri kita tahu apa yg terbaik

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...